Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Skötselplan

biologisk mångfald, köksland, trädgårdsdesigner, trädgårdsarkitekt Trädgård, drömträdgård, landskapsdesign, trädgårdsplanering, trädgårdsarkitektur, trädgårdsdekoration, trädgårdsbelysning, uteplatsdesign, perenner, ettåriga växter, exotiska växter, växtzoner, växtskydd, ekologisk trädgårdsskötsel, stenläggning, trädgårdsdammar, fontäner, bevattningssystem, vertikal trädgårdsskötsel, balkongträdgårdar, japansk trädgårdsdesign, minimalistisk trädgårdsstil, medelhavsträdgårdar, barnvänlig trädgård, lekstrukturer, köksträdgårdar, örtagårdar, fruktträdgårdar, säsongsdekorationer, kompostering, regnvattensamling, trädgårdsunderhåll, utekök, trädgårdsarbete, landskapsbelysning, häckar, prydnadsgräs, murverk, pergolor, trädgårdsstigar, rosträdgårdar, vattenfall, utomhusmöbler, terrassdesign, trädgårdskonst, naturstensplattor, klätterväxter, trädgårdsplanerare, gräsmattor, trädgårdstrender, och hållbar trädgårdsdesign

Jag tar fram en skötselplan som passar just din trädgård och gör den mer lättskött. I skötselplanen framgår det klart och tydligt vad och i vilken månad du behöver göra vad i just din trädgård. Allt för att få så enkel skötsel som möjligt av din trädgård och att växterna ska etableras och utvecklas på bästa sätt. Planen innehåller exempelvis beskrivningar kring när och hur häcken ska klippas, vilka buskar behöver vintertäckas och när man ska gödsla rabatterna och med vilken typ av gödsel.


Kontakta mig för offert.

Trädgårdskonsultation 

Du vet väl om att du kan alltid boka en rådgivning hemma i din trädgård. Trädgårdskonsultation med skräddarsydda råd och inspiration är en populär tjänst där vi på plats hemma i din trädgård går igenom dina trädgårdsutmaningar och drömmar och jag ger förslag på olika lösningar baserat på dina behov och önskemål. Det här alternativet räcker långt om du bara behöver bolla idéer eller få nya uppslag för att komma vidare i utformningen av din trädgård. En trädgårdskonsultation kan man genomföra när som helst på året. Under vintern är det mer avskalat och då kan det vara lättare att få idéer som du kan ruva på till våren. Under sommaren och hösten är de lummigt och konturerna och formerna framträder tydligare, och under våren kan det vara bra att ha någon som bollplank innan man omsätter sina planer.

trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser

Portfolio

Att skapa en helt ny trädgård eller göra om i sin trädgård är bland det största man kan göra som husägare. Att få möjligheten att hjälpa mina kunder att uppnå sin unika trädgårdsdröm och en bättre livskvalitet i sina nya utemiljöer är ett nöje och privilegium. Läs om några olika projekt i min portfolio, Google-recensioner och kundreferenser här nedan.

trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser
trädgårdsdesign-kundreferenser
Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

English Speaking Garden Designer

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn
unsplash