Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Trädgårdsdesign för dig som privatkund

Petras Trädgårdsdesign designar dina drömmars trädgård! Jag erbjuder skräddarsydda designlösningar och trädgårdskonsultationer med rådgivning och inspiration till privata trädgårdsägare i hela Skåne. 


Oavsett om du behöver hjälp med din nya trädgård eller omgestaltning av din befintliga utemiljö, hjälper jag dig att skapa drömträdgården du alltid velat ha.  Det kan handla om hela eller delar av din trädgård med alltifrån en ny köksträdgård, en härlig uteplats för familjen, nya rabatter vid entrén, ett poolområde, en funktionell garageuppfart med plats för bilar, cyklar och sopkärl, eller planerar ni ett nytt förråd eller Attefallshus och passar på att uppdatera den delen av trädgården. Med en trädgårdsdesign som passar dina behov och krav får du en större glädje av din trädgård året runt.

privatkund, privatkund, privatkund, privatkund, privatkund, privatkund, privatkund, privatkund, privatkund,

Jag erbjuder flera olika trädgårdsdesignpaket och mina personliga trädgårdskonsultationer är en smart start och de är dessutom mycket populära. I en trädgårdskonsultation, som brukar ta ett par timmar, får du kreativa lösningar och professionell rådgivning hemma i din trädgård. Nu erbjuder jag även digitala trädgårdskonsultationer, live men på distans.

Ljusdesign i form av belysningsplaner kan adderas till alla paket och ger dig en vacker trädgård att njuta av året runt, även under dygnets och årets mörkare timmar. Läs mer om alla tjänster i menyn.


Att skapa trädgårdar som passar just din personliga stil, platsens förutsättningar och dessutom respekterar husets historia och karaktär tycker jag är extra intressant. Det kan vara en trädgård i Arts & Crafts-stil, en medelhavsträdgård, en egnahemsträdgård, en funkis-trädgård eller varför inte en klassisk sekelskiftesträdgård. Vi designar ett koncept som passar just för din trädgård och plats på jorden. Du får en konsekvent trädgårdsdesign som dessutom gynnar biologisk mångfald och värnar om vår jord nu och i framtiden. 


Oavsett var du är i processen hjälper jag dig att kicka igång ditt trädgårdsprojekt. Du får hjälp med den övergripande planen, designen, växtförslag och ritningar på dina nya drömträdgårdsrum. Skalenliga ritningar och kompletta handlingar redo för anläggning sparar tid och pengar senare i processen. Du får en funktionell och vacker trädgård som ökar värdet på ditt boende och fastighet. Jag hjälper dig med kontakter till välrenommerade anläggare och medverkar i anläggningsprocessen om du vill det. Tryggt och smidigt hjälper jag dig i förvandlingen till en året-runt-trädgård att njuta och dela med dig av.

biologisk mångfald, köksland, trädgårdsdesigner, trädgårdsarkitekt Trädgård, drömträdgård, landskapsdesign, trädgårdsplanering, trädgårdsarkitektur, trädgårdsdekoration, trädgårdsbelysning, uteplatsdesign, perenner, ettåriga växter, exotiska växter, växtzoner, växtskydd, ekologisk trädgårdsskötsel, stenläggning, trädgårdsdammar, fontäner, bevattningssystem, vertikal trädgårdsskötsel, balkongträdgårdar, japansk trädgårdsdesign, minimalistisk trädgårdsstil, medelhavsträdgårdar, barnvänlig trädgård, lekstrukturer, köksträdgårdar, örtagårdar, fruktträdgårdar, säsongsdekorationer, kompostering, regnvattensamling, trädgårdsunderhåll, utekök, trädgårdsarbete, landskapsbelysning, häckar, prydnadsgräs, murverk, pergolor, trädgårdsstigar, rosträdgårdar, vattenfall, utomhusmöbler, terrassdesign, trädgårdskonst, naturstensplattor, klätterväxter, trädgårdsplanerare, gräsmattor, trädgårdstrender, och hållbar trädgårdsdesign

Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

English Speaking Garden Designer

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn