Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

B2B

Trädgårdsdesign för
företag & föreningar

En välskött och vacker utemiljö uppskattas av de boende i föreningen, företagets medarbetare eller kunder och bidrar till ökad trivsel. Petras Trädgårdsdesign hjälper ditt företag eller förening med designen av er utemiljö.

Många bostadsrättsföreningar vill ha en komplett plan för hela utemiljön för att sedan göra renoveringen stegvis. Det kan handla om växtförslag till nya planteringar, gestaltningsförslag på nya utemiljöer, renovering av bostadsgårdar, ljusdesign och skötselplaner som kan  användas som underlag vid upphandling av ny entreprenör.


En hållbar gestaltning och utformning gynnar både biologisk och mänsklig mångfald och funktionalitet. Genom att planera in och välja växter som främjar djurliv, funktionalitet, materialval och tillgänglighet kan man skapa en trädgård som är både estetiskt tilltalande samtidigt som en grön utemiljö främjar hälsa och välbefinnande såväl för de boende som medarbetarna på arbetsplatsen.


Vid större uteprojekt påverkas ofta utemiljön till exempel när man ska dränera, dra in fiber eller bygga nya återvinningsstationer. När man ska återställa ytorna är det ett utmärkt tillfälle att göra olika förbättringar ex med nya sittplatser, förbättra ytterbelysningen för att öka trygghetskänslan eller ersätta gamla trista buskage och satsa på nya lättskötta planteringar som är fina över hela året. Allt för en långsiktig och hållbar förvaltning.


Ni får en långsiktig trädgårdsdesign som ger en hållbar förvaltning av utemiljön.


Välkommen att kontakta mig redan idag!


biologisk mångfald, köksland, trädgårdsdesigner, trädgårdsarkitekt Trädgård, drömträdgård, landskapsdesign, trädgårdsplanering, trädgårdsarkitektur, trädgårdsdekoration, trädgårdsbelysning, uteplatsdesign, perenner, ettåriga växter, exotiska växter, växtzoner, växtskydd, ekologisk trädgårdsskötsel, stenläggning, trädgårdsdammar, fontäner, bevattningssystem, vertikal trädgårdsskötsel, balkongträdgårdar, japansk trädgårdsdesign, minimalistisk trädgårdsstil, medelhavsträdgårdar, barnvänlig trädgård, lekstrukturer, köksträdgårdar, örtagårdar, fruktträdgårdar, säsongsdekorationer, kompostering, regnvattensamling, trädgårdsunderhåll, utekök, trädgårdsarbete, landskapsbelysning, häckar, prydnadsgräs, murverk, pergolor, trädgårdsstigar, rosträdgårdar, vattenfall, utomhusmöbler, terrassdesign, trädgårdskonst, naturstensplattor, klätterväxter, trädgårdsplanerare, gräsmattor, trädgårdstrender, och hållbar trädgårdsdesign


B2B 

Portfolio

Efter en inledande konsultation är nästa steg att förverkliga er vision. En välskött och vacker utemiljö uppskattas av de boende i föreningen, företagets medarbetare eller kunder och bidrar till ökad trivsel. Jag hjälper ditt företag eller förening med designen av er utemiljö. Att få möjligheten att hjälpa mina kunder att uppnå sin unika trädgårdsdröm och en bättre livskvalitet i sina nya utemiljöer är ett nöje och privilegium. Ta en titt på min portfolio för att se några av de projekt jag har genomfört. Här kan ni även läsa Google-recensioner och kundreferenser för att få en bild av mina tidigare kunders upplevelser och resultat.

Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Telefon 070-5151060

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

English Speaking Garden Designer

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn
unsplash