Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Om mig

Jag driver trädgårdsarkitektbyrån Petras Trädgårdsdesign och är diplomerad trädgårdsarkitekt. Som din trädgårdsarkitekt ritar och planerar jag din drömträdgård och nya utemiljö i nära samarbete med dig. Man kan säga att du ritar den men jag håller i pennan. Det spelar ingen roll om du har en helt ny tomt eller en befintlig trädgård som behöver renoveras. Behöver ditt företag eller bostadsrättsförening hjälp med ny utemiljö till innergården har du också kommit rätt.


Min affärsidé är att hjälpa mina kunder att forma och designa den trädgård just de drömmer om. Med grön kompetens, stor lyhördhet och energi hjälper jag er att uppfylla era trädgårdsdrömmar utifrån platsens förutsättningar, tomtens historia och framförallt era unika behov. Ni får en personlig trädgårdsarkitekt, en  konsekvent trädgårdsdesign, skalenliga ritningar och alla arbetshandlingar redo för anläggning. Jag medverkar gärna i förvandlingen av er året-runt-trädgård så att ni kan njuta och dela med er av den inom kort.

Jag värnar vår jord och därför designar jag gärna trädgårdar som gynnar biologisk mångfald i linje med era krav på funktion och form. 

Biologisk mångfald

Passionen till naturen och våra älskade trädgårdar går som en grön tråd genom mitt liv. Jag brinner för att att lösa alla typer av trädgårdsutmaningar som mina kunder har och att smidigt leda dem igenom förvandlingen till sin nya trädgård. 

Mer om mig, jag är kreativ, tecknar, målar och har en stor passion för form, färg, musik och allt levande. Jag är inlyssnande och har lätt för att se helheter, analysera, organisera och skapa planen så att ditt trädgårdsprojekt rullar på smidigt. 

En hållbar trädgård är för mig så mycket mer än att göra ett växtval som gynnar biologisk mångfald. Det handlar om materialvalen i trädgården, hur vi optimerar och återanvänder våra gemensamma resurser som vatten, kompostjord och energi. Hur trädgården påverkar vårt välbefinnande så att vi förlänger nyttjandet av trädgården genom till exempel en smart ljusdesign för längre kvällar och ett ljusare vinterhalvår. Med fina utblickar även inifrån ditt hus. Genom mitt medlemskap i föreningen Hållbara Trädgårdar vill jag tillsammans och gemensamt med kollegor i branschen utvecklas och fortsatt driva på förändringen av en ännu mer hållbar bransch. Jag vill helt enkelt bidra till att skapa ett skönt grönt liv för mina kunder, med omtanke om allt liv i trädgården, och som dessutom ger dig en härlig trädgårdsupplevelse året runt. I april 2024 deltog jag i en intervju av HD/SDS om hur jag jobbar med mer hållbara trädgårdar och läs gärna den här.


Jag ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

"To plant a garden is to believe in tomorrow"
Audrey Hepburn

English speaking garden designer

English speaking Garden Designer

Good communication is key to all successful gardening projects and I am happy to speak English with those of my clients who prefer it.


God kommunikation är grunden för alla lyckade trädgårdsprojekt och jag talar gärna engelska med de av mina kunder som föredrar det.

Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Telefon 070-5151060

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

English Speaking Garden Designer

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn