Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kundreferenser & Portfolio

Att  skapa en helt ny trädgård eller göra om i sin trädgård är bland det största man kan göra som husägare. Att få möjligheten att hjälpa mina kunder att uppnå sin unika trädgårdsdröm och en bättre livskvalitet i sina nya utemiljöer är ett nöje och privilegium.  Läs om några olika projekt i min portfolio, Google-recensioner och kundreferenser här nedan. 

Designprojekt: "Sommarsvalka & Kvällssol"
Spännande projekt där sydöstra delen av mina kunders vackra trädgård behövde få nya trädgårdsrum. Rum med organiska former som ger plats för sommarsvalka under pergolans skugga, värmande kvällssol i de sköna vilstolarna och nya böljande planteringsytor med vackra perenner, buskar och klätterväxter i "White Garden"-stil som skapar rumslighet och vackra former.  

Kundreferens
Kundreferens
Kundreferens

Kundcitat:

"Vi är så glada över att vi fått träffa Petra som har en varm personlighet och en bred kompetens inom trädgårdsdesign och biologisk mångfald. Hon har stort kundfokus och det finns  en vilja att hitta nya kreativa lösningar på just våra behov och trädgårdsutmaningar. Med otrolig energi och engagemang har hon hjälp oss med markplaneringsplan, illustrationsplan, växtförslag och lökprogram. Efter våra möten har hon alltid varit snabb på att återkoppla och vi är mycket nöjda. 
Vi ser verkligen fram emot färdigställandet av våra nya trädgårdsrum och vill absolut rekommendera Petra till både större och mindre uppdrag!"

Kundreferens
Ny tomt
Nytt hus kundreferens
Komplett trädgårdsdesign
Kundreferens gestaltningsförslag

Kundcitat: 

"Jag trodde inte att vi behövde en trädgårdsdesigner, men Petra har motbevisat mig. Hon är lyhörd och kommer med spännande, bra lösningar. Jag ser verkligen fram emot att se vår trädgård ta form och blomstra."

Designprojekt:  "Linnea's Organic Garden"

Välkommen till Linnea's Organic Garden – ett magiskt trädgårdsdesignprojekt skapat för en ung familj som snart tar sina första steg in i sitt nybyggda, smarta hus. Deras dröm om en trädgård fylld med doftande mormorsrabatter, organiska odlingsbäddar, elegant växthus på tegelmur, och snirkliga stigar i nostalgiska material tar nu form. Med inspiration från Arts & Crafts-rörelsen har trädgården ett organiskt formspråk, samtidigt som den behåller en formell och symmetrisk känsla för att harmonisera med husets karaktär. Trädgården innehåller sedumtak över vedförvaringen, förtrollande planteringar som blommar från tidig vår till sen höst, och en rik mångfald av växter. Klippta häckar skapar struktur bland rufsiga perenner, spaljerade äppleträd och doftande gamla rosor. Materialval som det röda skånska teglet och tumlad smågatsten, med bågläggning, förstärker förankringen till den lokala platsen. Ljusdesignen är noggrant planerad för att skapa en ombonad atmosfär och trygghet. Belysningen kommer att framhäva detaljer som den vackra rosenportalen i trä och de majestätiska träden – lönn, päron och japanska körsbär. Trädgården är inte bara en visuell njutning, utan den gynnar också biologisk mångfald med element som insekthotell, fågelpooler, regnvattentunna och porlande vatten. En genomtänkt hållbarhet genomsyrar hela trädgården, genomsläppliga markmaterial och en bred flora av kulturväxter som främjar biologisk mångfald. Resultatet är en smart trädgård som kompletterar det smarta hemmet och skapar en säker och hållbar miljö för både barn och djur. Linnea's Organic Garden är inte bara en trädgård, det är en livsstil – en plats för skönhet, gemenskap och harmoni.

Designprojekt: "Lekfull harmoni"
Ett mycket kul designprojekt i västra Skåne där jag fått det fina förtroendet och nöjet att hjälpa denna barnfamilj att kicka igång sin trädgårdstransformation med största fokus kring poolområdet, med utekök, lounge-pergola och  växtval för flera rabatter, träd, häck och så blev det såklar en äng som gynnar den biologiska mångfalden.  

Kundreferenser
Kundrefenser
Kundreferens

Kundcitat:

"Vi är så nöjda att vi hittade till PetrasTrädgårdsdesign. På ett omsorgsfullt och kreativt sätt har Petra skapat en trädgårdsdesign som verkligen fångat vår familjs behov och önskemål - en trädgård i lekfull harmoni! Vackert färglagda illustrationsplaner och skisser har hjälpt oss att få en tydligare gemensam vision för vår trädgård och något att utgå ifrån när vi nu sätter igång med våra trädgårdsprojekt. Petra är dessutom en otroligt varm person med stort engagemang och kundfokus, som spridit mycket positiv energi under våra träffar. All kontakt har varit så smidig från start till mål, och med värdefulla avstämningar under projektets gång. Nu längtar vi efter att förverkliga trädgårdsdesignen!"

Google Recensioner
Sebastian Schanz
24 dagar sedan

Professionellt och trevligt bemötande. Väldigt nöjd!

Se mer
Marcus Heincke
3 månader sedan

Vi hade ett väldigt inspirerande och givande möte på två timmar med Petra där vi gick igenom utmaningarna i vår trädgård och möjliga lösningar för framtida utformning. Vi fick även värdefulla tips på möjliga växter i trädgårdens olika delar. Petra lyssnade in oss för att förstå våra önskemål och stil för att få en så bra lösning som möjligt för oss.

Se mer
Åsa Larson
5 månader sedan

Kunnig, inspirerande, inkluderar kundens idéer i förslagen. Återkopplar om hur det nya trädgårdsarbetet fortlöper. Super bra trädgårdsdesigner .

Se mer
Malin Andersson
6 månader sedan

Med stort engagemang och glädje tog Petra sig an uppdraget att skapa vår drömträdgård - slutresultatet var verkligen succé! Petras upplägg gav oss bästa förutsättningarna för att förmedla vår drömbild och hennes inkännande personlighet fångade och förverkligade känslan vi var ute efter. Petra agerade i alla lägen väldigt professionellt och är dessutom en varm och omtänksam person vilket gjorde samarbetet extra roligt. Vi rekommenderar varmt Petra vidare!

Se mer

Portfolio

Före & Efter

Här hittar ni "före"-bilder från ett urval av mina trädgårdsdesign-projekt.  Efterhand som trädgårdarna anläggs och växer till sig kompletterar jag med fler "efter"-bilder. Kontakta mig för trädgårdskonsultation, inspo eller information om fler projekt i min portfolio.

Moodboard kundprojekt
Trädgårdsdesign - Illustrationsplan
Trädgårdsdesign kundprojekt ny tomt
Trädgårdsdesign kundprojekt nytt hus sommar
Trädgårdsdesign kundprojekt nytt hus
Tomt
Inspiration, illustrationsplan, trädgård
Markplaneringsplan
Växtval, Inspiration, Trädgård
Anläggning rabatt vy från norr
Carex morrowii ’Everglow’ - anläggning pågår
Höstplantering rabatt rosor
Planteringsplan, Inspiration, Växtval
Planteringsplan, Planteringsritning, Trädgård
Poolområde
Söderrabatt
Funktionsplan
Inspiration trädgård, Illustrationsplan
Vy över poolområde
Nybyggt hus, oplanerad trädgård
Moodboard och idékollage
Inspiration trädgårdsdesign
Trädgårdskonsultation året runt
Trädgårdskonsultation höst
Trädgårdskonsultation vinter
Trädgårdskonsultation ljusdesign
Trädgårdskonsultation höst
Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Telefon 070-5151060

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn