Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Nu erbjuder jag mina populära trädgårdskonsultationer även digitalt. Live men på distans. Då spelar det ingen roll var du bor och du får personlig hjälp, inspiration och svar på dina trädgårdsfrågor så du kommer vidare med förvandlingen av din trädgård, terrass, balkong eller koloniträdgård. 


Så här går det till!
Via WhatsApp, Teams, Messenger eller liknande har vi ett videomöte där du helt enkelt går omkring i din trädgård och så bollar vi de frågor och eventuella trädgårdsutmaningar som du har - precis som om jag var på plats. En digital trädgårdskonsultation brukar ta mellan 1-1,5 timme.


Du kanske behöver förslag på nya växtval som passar platsen eller inspiration kring nya mysiga trädgårdsrum. Jag ger gärna designförslag och snabbskissar under tiden vi pratar och delar det digitalt med dig. Är du ny trädgårdsägare kan det till exempel finnas behov av att identifiera olika växter som finns i trädgården. 


Jag ser fram emot att lyssna in dina trädgårdsbehov och vara ett bollplank, hitta lösningar som hjälper dig på vägen på din trädgårdsresa.


Pris: 1 600 kr inkl. moms / 1-1,5 timme

Digital Trädgårdskonsultation, biologisk mångfald

Vill du ställa några korta frågor går det naturligtvis också bra.

Pris: 500 kr inkl. moms / 20 minuter

Trädgårdskonsultation

Rådgivning hemma i din trädgård

Trädgårdsdesign börjar alltid med ett besök i er trädgård. Trädgårdskonsultation med skräddarsydda råd och inspiration är en populär tjänst där vi på plats hemma i din trädgård går igenom dina trädgårdsutmaningar och drömmar och jag ger förslag på olika lösningar baserat på dina behov och önskemål. Det här alternativet räcker långt om du bara behöver bolla idéer eller få nya uppslag för att komma vidare i utformningen av din trädgård. En trädgårdskonsultation kan man genomföra när som helst på året. Under vintern är det mer avskalat och då kan det vara lättare att få idéer som du kan ruva på till våren. Under sommaren och hösten är de lummigt och konturerna och formerna framträder tydligare, och under våren kan det vara bra att ha någon som bollplank innan man omsätter sina planer.

  • Besöket tar mellan 1,5 - 2 timmar
  • Vi tittar på hela eller delar av trädgården utifrån dina behov. Det kan till exempel handla om förslag på rätt växter för platsen, rumslighet, entrésidan, biologisk mångfald, Attefalls-husets placering, poolområdet, belysningen, en helt ny rabatt, biluppställningsplatsen, en helt ny form för hela trädgården och mycket mer.
  • Du håller själv i pennan och för alla anteckningar och jag snabbskissar på plats vid behov. Det är bra om du har tillgång till en tomtkarta eller situationsplan att anteckna på, annars löser vi det på annat sätt
  • Ingen ytterligare dokumentation ingår men du kan köpa till ett designpaket i efterhand med t ex skalenliga ritningar, rabattförslag, belysningsplaner och exakta växtlistor redo för inköp om du behöver det.
  • Om ni väljer att gå vidare för fortsatt designarbete så drar jag av halva kostnaden för trädgårdskonsultationen i offerten för designuppdraget.


Pris: 2 500 kr inkl. moms

Trädgårdskonsultation, biologisk mångfald
Petras Trädgårdsdesign - Din trädgårdsarkitekt

Kontakt

Petra Janfelt
Trädgårdsarkitekt

Telefon 070-5151060

Vi ses på Instagram, Facebook & LinkedIn

Petras Trädgårdsdesign Facebook

English Speaking Garden Designer

Godkänd för F-skatt

Företaget innehar ansvars- och konsultförsäkring

Bankgiro: 102-6657

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Petras Trädgårdsdesign LinkedIn
unsplash